rapport_collage

Ny rapport! Gamlestaden 2016. Från förfall till pånyttfödelse. Dags för BIDs i Sverige?

Nov 2016 | Rapport Gamlestaden Stadsdelen

Nu har rapporten om hur vi i Gamlestaden arbetar kommit. Rapporten "Gamlestaden 2016. Från förfall till pånyttfödelse. Dags för BIDs i Sverige?" finns nu tillgänglig att bläddra på nätet eller genom att ladda ned den som pdf.

Ladda ned pdf

Om du hellre vill ladda ner rapporten som PDF så kan du göra det här.

Bläddra på nätet

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar
Från Facebook:

NU bygger Poseidon och Egnahemsbolaget i Gamlestaden! Kvarteret Makrillen, den stora grusparkeringen mellan Konsum och Bunkeberget, ska bli till 225 lägenheter i nya hus på 4-7 våningar med hiss och balkong. 100 av lägenheterna ska bli hyresrätt, 125 bostadsrätt. Där ska också bli en ny förskola. ONSDAG 31 MAJ kl 18 i MEDBORGARHUSET är alla nyfikna välkomna att få veta mer om bostäderna, förskolan och trafiken och få en macka och kaffe. Ingen föranmälan krävs. VÄLKOMNA hälsar Poseidon

Foton från tidslinjen

May 23rd 2:36pm • No Comments

Trevligt morgonbesök till Gamlestaden idag. Johan Trouve och Gunilla Grahn-Hinnfors från Västsvenska Handelskammaren. Mycket prat om Gamlestadens resa från millennieskiftet till idag, hur stadsdelar kan utvecklad, BIDs och det enkla faktum att platser där lokala butiker och restauranger mår bra också är platser där barn mår bra av att växa upp och där människor trivs.

Foton från tidslinjen

May 12th 9:56am • No Comments

Planeringsmöte inför Gamlestadsgalej som kommer vara 2 september kl 11-16 i höst. Har du nya idéer för galej? Spelar du i band och vill uppträda? Mejla galejgeneral martin@helagamlestaden.se. Ni som vill ha loppisbord - en länk för anmälan kommer att läggas upp lite senare.

Foton från Fastighetsägare i Gamlestadens inlägg

May 9th 2:09pm • No Comments

Fastighetsägare i Gamlestaden har delat Easy Livings inlägg.

Easy Living

LYSTRING LYSTRING! Pga TIDSBRIST blev min vän tvungen att släppa driften av caféet i lilla butiken på Lars Kaggsgatan. Trist när det började gå riktigt bra, och ni stammisar som hört av er: sorry. Tiden räckte inte till tyvärr. Men nu tittar vi framåt! Som det är nu står cafédelen och väntar på nån som vill ta över och köra vidare... Allt finns på plats och det är bara att tuta och köra. Kaffemaskin, Displaykyl, kylbänkar, kvarn, smårgösgrill etc etc. Bra hyra, GRYMT läge nu och framförallt på sikt, förutsättningarna är optimala, grannen Roshani har ökat antalet lunchgäster markant sista tiden med rejäl boost senaste månaderna. Volvo flyttar in ett stenkast bort med 800 pers som är djävulskt fikasugna! Resecentrum står snart klart och sedan ett tag tillbaka har vi fina @blomsterbindare som granne! Och! Sist men inte minst delar man lokal med butiken där man kan spana på fina vintagemöbler och inredning medans man fikar! Så passa på nu när våren är här på riktigt och ta över denna pärla! Hör av dig/er OMGÅENDE vid intresse, helst per mail eller telefon. Allt finns i presentationen här på Insta. DELA GÄRNA!! #café #fika #cafegbg #fikagbg #lokal #gamlestaden #göteborg #blidinegenchef @ Easy Living

May 4th 3:25pm • 1 Comment

Fastighetsägare i Gamlestaden har lagt till ett nytt foto.

Foton från tidslinjen

Apr 6th 8:52am • 5 Comments

single.php